De tweede editie van de Scheidsrechter van het Jaar Verkiezing 2023 is voorbij. Na de spannende finaleochtend, waarin de finalisten onder andere de kans kregen om te pitchen voor de vakjury, zijn de winnaars in de volgende categorieën bekendgemaakt:

  • Vrouwelijke KNVB-scheidsrechter = Özge Avci (27)
  • Mannelijke KNVB-scheidsrechter = Ruben van Klinken (17)
  • Vrouwelijke verenigingsscheidsrechter = Sylvia Hoogervorst (45)
  • Mannelijke verenigingsscheidsrechter = Piet van Montfort (82)
  • Talent van het Jaar = Stijn Nieboer (17)

Op de foto hier boven; van links naar rechts: Marc van Erven, Franca Overtoom, Özge Avci, Sylvia Hoogervorst, Piet van Montfort, Stijn Nieboer, Ruben van Klinken en Sjoerd Mossou.

Wij willen alle amateurscheidsrechters bedanken voor hun toewijding aan het scheidsrechtersvak en hun bijdrage aan het spel. Dankzij (assistent-)scheidsrechters kunnen amateurvoetbalwedstrijden worden gespeeld, en wordt FairPlay op de voetbalvelden gewaarborgd!

Benieuwd hoe de finale van de Scheidsrechter van het jaar was? Bekijk hier de Aftermovie.

Wil jij volgend jaar ook kans maken op de titel 'Amateurscheidsrechter van het Jaar'? Hou de website in de gaten, want in 2024 gaan we weer op zoek naar de (assistent-)scheidsrechters die deze titel verdienen.

 

Partners
ARAG / KNVB

Voor iedere tussenstand en eindstand controleert Vote Company of de stemmen volgens de regels zijn uitgebracht en maakt het, indien daar aanleiding voor is, stemmen ongeldig.
 

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details