Vakjury

Wij stellen jullie graag voor aan de vakjury van de Scheidsrechter van het Jaar Awards:

 

Sjoerd Mossou
Sjoerd Mossou is een Nederlands voetbaljournalist, columnist en schrijver. Mossou is sinds 2004 verbonden aan het Algemeen Dagblad en is geregeld te gast in sportgerelateerde radio- en televisieprogramma’s.

 

Franca Overtoom
Franca Overtoom is in 2012 begonnen als scheidsrechter bij de KNVB. Nadat zij in 2017 de keuze heeft gemaakt zich te richten op de rol van assistent-scheidsrechter, debuteerde zij in 2018 in de Eerste divisie. Franca Overtoom is de eerste vrouwelijke official ooit op het hoogste niveau van betaald voetbal in Nederland. 

 

Bas Nijhuis
Bas Nijhuis is internationaal scheidsrechter betaald voetbal. In 2005 floot hij zijn eerste wedstrijd in het betaalde voetbal. Al snel werd hij één van de topscheidsrechters van Nederland. In 2011 debuteerde Nijhuis in de Champions League bij Olympiakos - Borussia Dortmund en floot later een grote reeks topwedstrijden, waaronder een groot aantal (kwalificatie-)interlands.

 

Marc van Erven
Marc van Erven is CEO van ARAG Nederland. Rechtsbijstandverzekeraar ARAG is al ruim 11 jaar partner van het scheidsrechtersdomein van de KNVB en nauw betrokken bij scheidsrechters en assistent-scheidsrechters op het veld en in de zaal, in de top -en amateursport en bij het vrouwen -en mannenvoetbal. 

ARAG staat achter onze scheidsrechters en ondersteunt hun missie om iedereen eerlijk en met plezier te laten samenspelen door spelregels goed toe te passen en uit te leggen, om zo conflicten te voorkomen en op te lossen. Zo staan ARAG en de scheidsrechters samen voor fairplay.

Marc van Erven: “Zonder scheidrechters geen voetbal. Daar waar de scheidsrechter staat voor fairplay in het veld, staat ARAG voor juridisch fairplay in de samenleving. Voor ons is deze samenwerking een natuurlijke fit”.

Partners
ARAG / KNVB

Voor iedere tussenstand en eindstand controleert Vote Company of de stemmen volgens de regels zijn uitgebracht en maakt het, indien daar aanleiding voor is, stemmen ongeldig.
 

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details