Over ARAG

ARAG is een onafhankelijke juridisch probleemoplosser. Wij maken het recht toegankelijk en betaalbaar voor iedereen. Onze ambitie is om de beste juridisch probleemoplosser van Nederland te zijn. Klanttevredenheid en kwaliteit van dienstverlening zijn hierbij onze uitgangspunten. ARAG Nederland maakt onderdeel uit van de ARAG Groep, een van oorsprong Duits familiebedrijf dat met ruim 4.600 medewerkers actief is in 19 landen inclusief Australië, de Verenigde Staten en Canada. Met bijna 800 professionals in Nederland werken wij vanuit Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Leusden en Roermond. 

 

Supporter van Fairplay
Zonder scheidsrechters geen voetbal en geen Fairplay op de voetbalvelden. De rol van de scheidsrechter in het veld is essentieel als het gaat om spelplezier, het toepassen van de regels en voorkomen en oplossen van conflicten. Zaken recht zetten en eerlijk spel. Dat is dé verbinding tussen ARAG en de scheidsrechters. Samen met de KNVB staat ARAG voor Fairplay op de Nederlandse voetbalvelden en in de maatschappij. Daarom supporten we alle (toekomstige) voetbalscheidsrechters in Nederland in de uitoefening en ontwikkeling van het vak. 

Met ARAG kun je op het recht vertrouwen. 

 

Ook fluiten?
Wil jij fluiten voor je club of namens de KNVB? Dan zijn we op zoek naar jou! Meld je aan en ontdek ook hoe leuk het fluiten kan zijn. Ga naar https://www.knvb.nl/assist-scheidsrechters/ik-word-scheidsrechter

Partners
ARAG / KNVB

Voor iedere tussenstand en eindstand controleert Vote Company of de stemmen volgens de regels zijn uitgebracht en maakt het, indien daar aanleiding voor is, stemmen ongeldig.
 

Om deze website ten volle te benutten dient u cookies te accepteren - toon details